dimarts, 21 de maig de 2013

retrats i autoretrats famosos

A partir de l'activitat AUTORETRATS TÀCTILS de segon d'ESO els meus alumnes  expliquen quins materials han utilitzat i perquè a les seves creacions." He arrugat el paper per fer-li el cabell, i així donar-li volum." Marilyn vista per Sònia.
" He fet els ulls amb botons per tal de què li ressaltin"  Venus de Botticelli, vista per Sam.
"Per tal de fer-li la cara, he utilitzat feltre... així dóna la sensació de tendre i suau" Venus de Botticelli vista per Hugo.
"He utilitzat cabell sintètic de pinzells per reproduïr les pestanyes". Marilyn vista per Pau.
"He utilitzat llana pels cabells, ja que el seu cabell semblava molt sedós. I purpurina a les parpelles, ja que es tractava d'una actriu molt glamurosa" Marilyn vista per Inés.

"He fet servir fideus per simular l'aigua, ja que donen sensació d'irregularitat, semblant les onades del quadre". "El Crit" de Munch vist per l'Alba.

"He fet servir paper de  seda per simular les pincellades  tant característiques de l'autor". Autoretrat de Van Gogh vist pel Dani.

"He posat galets al cabell per fer-li les ones del cabell, ja que els galets em proporcionaven aquesta textura."  Marilyn Monroe de Warhol vista per Iván.Aviat us mostro les imatges... són molt xules.